Vacature Artistiek medewerker
Lieve Drooghmans 16 mei 2023

Als kritisch onafhankelijke architectuurcultuurorganisatie wil Architectuurwijzer bijdragen aan kwalitatieve architectuur en innovatieve wooncultuur in Vlaanderen. Onze missie vertrekt vanuit het besef dat architectuur een impact heeft op onze samenleving en omgekeerd.

Om hierin te reflecteren en te inspireren ontwikkelt AW een gevarieerd publieksprogramma (expo’s, lezingen, workshops …) bij onze culturele partners C-mine en CCHA. Ook onze binnenlandse en buitenlandse studiereizen zijn felbegeerde activiteiten. We zetten activiteiten op voor een professioneel publiek van architecten, lokale besturen, stedenbouwkundigen, studenten alsook voor de bewoner en gebruiker van architectuur. Nieuwe inzichten verspreiden we via diverse media: onze website, nieuwsbrieven, podcasts, publicaties, video’s, sociale media, pers …

Voor de versterking van het kernteam zoekt Architectuurwijzer een ARTISTIEK MEDEWERKER (freelance en deeltijds).

 

 

Heb jij zin om de inhoudelijke ontwikkeling en praktische organisatie van het publieksprogramma mee op te nemen? Ben jij vlot met de pen? Heb je een brede interesse in architectuur, wonen en aanverwante thema’s? Ben je vertrouwd met de architectuurwereld in binnen- en buitenland? Heb je een link met de praktijk van architectuur of cultuur? En ben je op zoek naar een nieuwe freelance en deeltijdse uitdaging?

Zo ja, mail dan uiterlijk 5 juni 2023 je motivatiebrief en CV naar info@architectuurwijzer.be. We kijken alvast uit naar jouw sollicitatie!

Meer info over de inhoudelijke werking van Architectuurwijzer vind je via het beleidsplan.

AW selecteert op basis van je ervaringen, kwaliteiten en vaardigheden en maakt geen onderscheid tussen kandidaten op basis van gender, etniciteit en beperking. AW vergoedt medewerkers op basis van de loonbarema’s van PC 329.01 sector cultuurspreiding.

 

Foto’s
© Steven Massart – architectuurreis Berlijn
© Iris Peeters – lezing Bart Dehaene in C-mine